2023. február hónap bejegyzései

A fenntarthatóság azt jelenti

Ma szeretnék neked beszélni a legmenőbb témáról, ami jelenleg divatban van. Ahogy figyelemmel kísérem a világ eseményeit és trendjeit, úgy látom, hogy az egyik legfontosabb téma jelenleg a fenntarthatóság. A fenntarthatóság azt jelenti, hogy olyan módon élünk, amely lehetővé teszi, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A fenntarthatóság azt jelenti bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A jó stílusú ember olyan valaki…

Ő tudatosan választja ki ruháit, kiegészítőit, és azokat a dolgokat, amelyekkel körülveszi magát, mindezt pedig úgy teszi, hogy kifejezzék a saját egyéniségét, és személyiségét. A jó stílusú ember figyel a részletekre is, és odafigyel arra, hogy minden rendben legyen, legyen … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Címke: , , | A jó stílusú ember olyan valaki… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Új gyárigazgató a Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika élén!

A legjobb busz javító, busz felújító cég! Fülöp Henrik az új vezető a Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika vállalat élén! MŰKÖDÉSI TERÜLETÜNK AUTÓBUSZOK, HASZONGÉPJÁRMŰVEK TELJESKÖRŰ JAVÍTÁSA, FELÚJÍTÁSA VALAMINT GÉPALKATRÉSZGYÁRTÁS. Cégünk, mint a hazai haszonjárműpiac egyik vezető szereplője, már több, mint 60 … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Címke: , , , , , , , , , , , , | Új gyárigazgató a Gyöngyösi Mezőgép és Járműtechnika élén! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva