ÚJ élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam indul!

Támogatott képzési lehetőségek! Nógrád megyében az alábbi településeken induló tanfolyamok Bátonyterenye, Rétság, Balassagyarmat, Salgótarján illetve vonzáskörzetében élők számára az “IOSZIA” Duális szak és felnőttképzési intézmény lehetőséget kapott, új támogatott képzések indítására. Ezen képzések kiemelt esélyt biztosítanak a tanulni vágyóknak, akik mihamarabb aktív resztvevői szeretnének lenni a munkaerőpiacnak (regisztrált álláskeresők). A támogatott képzési lehetőségek felsorolása: Élelmiszer-,

A ÚJ élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam indul! bejegyzés először a Felnőttképzés – "IOSZIA" Duális Szak- és Felnőttképzési Intézmény , Vizsgaközpont és Nyelvvizsgahely jelent meg.

Kategória: Élelmiszer, Hírek, ioszia, Országos hírek, Támogatott képzési lehetőségek!, ÚJ élelmiszer-, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam indul!, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam Salgótarján, vegyiáru és gyógynövény eladó tanfolyam Salgótarján és vonzáskörzete | A közvetlen link.